Äventyr

Niclas Mårdfelt är en av Sveriges främsta äventyrare. Han blev förste svensk att ro över Atlanten i en roddbåt. Niclas blev även förste svensk och fjärde person i världen att bestiga en kontinents högsta berg, korsa en kontinent och korsa en ocean och att göra detta enbart per muskelkraft.

Flyttar fram gränser

Han har i den historiskt svåra oceanrodden inte bara gjort ett av de internationellt sätt största äventyren i modern tid, utan han är även en av de mest mångfacetterade personligheterna. Niclas flyttar ständigt fram gränsen för vad andra människor tror är möjligt.

Unikt för Niclas är den djupa dimension han eftersträvar då han genom expeditioner studerar fenomen på sin egen kropp och i sitt eget psyke. Han har vigt sitt liv åt att förstå individers förändringsbenägenhet och prestationsförmåga. Lärdomarna använder han för att hjälpa företags och organisationers personal till bättre liv och ökad prestation.

Niclas tillhör en av de få sista äventyrarna som verkligen flyttar fram gränsen för vad andra människor tror är möjligt.