Event

Välj en mer personlig konferens där deltagarna svetsas samman som team. Niclas och Nina Mårdfelt har tillsammans 20 års erfarenhet av att svetsa samman grupper. Sankt Annas skärgård är deras hemmavatten men hela världen är deras spelfält. Arrangemang, konferens och gruppövningar skräddarsys till en plats för att passa era behov.

Kayak i skärgård

Vi glider sakta fram bland små vikar och letar efter en bra lägerplats för kvällen. Plötsligt lyfter en havsörn innan lugnet återfinner sig. Lägerplatsen ligger skyddad och ger en fantastisk utsikt över orörd skärgård. Vi grillar och lagar mat på stormkök. I solnedgången infinner sig ett hav av lugn och trygghet i gruppen. Tillsammans blir vi stärkta. Tillsammans kan vi göra allt. Vill du verkligen lära känna din personal, paddla då kayak med dem.Segla Olympisk Starbåt

Att segla fartfylld båt är en upplevelse. Att tillsammans med kollegor segla Olympisk Starbåt är ett minne för livet. Teambuilding och ledarskap ställs på sin spets när vi under lekfullt racar på tid mot våra kollegor. Vi hinner med både konferens och utbildning. De som är modiga badar i havet och vi avnjuter en grillbuffé. En aktivitet som gör att deltagarna växer som människor, tar ansvar och lär sig att lita på sina kollegor. Att susa fram i hög fart nära vågorna i en olympisk segelbåt väcker tävlingslusten. Svetsa samman ditt team och öka motivationen med segling.


Vi arrangerar event på förfrågan

Via våra samarbetspartners kan vi arrangera allt från klippklättring till vattenskoter.


Vi annordnar skräddarsydda event både till stadsnära konferensanläggningar och till mer exotiska platser.Seglingsevent stärker samarbetsförmåga och öppnar upp förbättringsarbeten.Vi skräddarsyr arrangemanget efter dina önskemål.