Om Niclas

Analytiker och serieentreprenör

Niclas Mårdfelt är expert på individers förändringsbenägenhet och på vad som gör individer och organisationer lönsamma. Som 20 årig IT-analytiker skrev han rapporter som Intel, IBM, Microsoft m.fl. ledningsgrupper fattade strategiska beslut på. Han har startat fem företag. Idag investerar han i företag samtidigt som han coachar företag och individer till framgång. Niclas är författare till ”Prestera 200 % mer på minskad tid med minskad stress!”


Extremäventyrare

Som extremäventyrare provar han teorier praktiskt i verksamheter och i egna expeditioner. Bland annat har han som förste svensk rott över Atlanten i en roddbåt. I samband med expeditioner har han forskat på sin egen kropp och samverkat med internationellt ledande forskare. Delar av resultatet finns återgivet i ”Atlantroddarens Friskvårdsbok”.

Niclas har påbrå från Västergötland, Jämtland och Skåne samt har utländskt påbrå från Tyskland och som Inkaindian. Hans farfar var flygpionjär och Roald Amundsen är en släkting.


Får individer att prestera mera

Som utvecklingschef på Proud People kartlägger han erfarenheter från världens främsta experter med empirisk erfarenhet kring hur individer presterar i organisationer. Vad skapar effektivitet och lönsamhet i företag?


Gedigna branscherfarenheter

Kontakt

Niclas Mårdfelt
Pingränd 3
61434 SÖDERKÖPING

0121-24 900
0707 - 40 89 40

niclasmardfelt.com

Fyll i formuläret nedan för att kontakta Niclas.