Pressbilder

Högupplösta bilder är fria att använda i samband med inbjudningar till föreläsningar. För övrig användning krävs skriftligt tillstånd.

Instruktion

Klicka på valfri bild för att förstora, eller klicka på Ladda ner för att spara bilden i högupplöst format på din dator.


Ladda ner Ladda ner Ladda ner Ladda ner Ladda ner Ladda ner


Ladda ner Ladda ner

Artiklar i media

Några äventyrsartiklar som ligger kvar på nätet

Analytiker-artiklar

Newsmill

Dålig exponering

När mediadrevet går kring en felaktig story blir det bekymmer för den som är involverad. Följande artikel är felaktig i sitt innehåll och gav upphov till att många större tidningar hakade på (rikspress och lokalpress via TT). Anställda vid Åtvidabergs kommun hade inte hela bilden klar för sig och kopplade ihop sitt missnöje med Friskvårdsboken (trots skiljda beslutsfattare och 8 månaders mellanrum). Inte en enda journalist bad om ursäkt för att ha publicerat felaktig information. Själv tycker Niclas att situationen var ganska lustig. Läs artikeln här.

Intervjuer

Niclas är restriktiv med att ställa upp på mediala engagemang. Han har haft en enorm mängd exponeringar i svensk media. Det har gjorts ett antal reportage och dokumentärer om Niclas och Niclas har ställt upp i några TV-shower som exempelvis SVT Go Kväll, Identitet ID och Adrenalin. I egenskap av IT-analytiker har Niclas figurerat i branschpress så som IDG´s Computer Sweden och tidningen IT-branschen.

Genom åren har Niclas synts i bland annat
Rapport
Aktuellt
TV4 Nyheter
SVT Go Kväll
SvD
Dagens Nyheter
SvD Näringsliv
Sportspegeln
TV4 Morgonsoffa
Aftonbladet
Expressen
GT
SVT´s årskrönika

För förfrågan om mediala engagemang vänligen kontakta Niclas Mårdfelt